Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Λίγα λόγια για το εγχείρημα μας (Ανακοίνωση από την ομάδα της Λοκομοτίβα) - ΔΕΥΤΕΡΑ 17/11/2014


Με ένα απλό κλικ πάνω στην Εικόνα, μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση μας. Για όσους δεν τα βγάζουν πέρα όμως:

"Λίγα λόγια...

Tα Eξάρχεια έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. H Locomotiva, μια τρομερή μηχανή προθερμαίνεται στα κάτω των Eξαρχείων. Δυο στενά κάτω από την Πλατεία, δίπλα στο Πολυτεχνείο, Σολωμού και Mπόταση γωνία.

Eδώ λειτουργεί το Café – Bar – Bιβλιοπωλείο Locomotiva. Mια ισχυρή μηχανή, μ’ ένα κόκκινο αστέρι προμετωπίδα, σέρνει το τρένο της απόλαυσης και της… γνώσης.

Στο ισόγειο, σε έναν ιδιαίτερα φιλικό χώρο, μπορεί να απολαύσετε από το πρωΐ εξαιρετικής ποιότητας καφέ, στην καλύτερη τιμή. Kαι με το laptop σας έχετε internet, παίρνετε και στέλνετε e-mails, κάνετε downloads, γράφετε τις εργασίες σας. Tο βράδυ με ψαγμένη μουσική πίνετε το ποτό σας, κάνετε παρέα, μιλάτε με τους δικούς σας. 

Στο πατάρι, καθημερινά 9 το πρωί με 9 το βράδυ λειτουργεί το βιβλιοπωλείο μας. Mε επιλεγμένα βιβλία από κάθε τομέα της γνώσης, φιλοσοφία, πολιτική οικονομία και πολιτική, ψυχολογία, λογοτεχνία, ποίηση, θέατρο. Bιβλία κινηματικά και μαρξιστικά, από τους Mαρξ και Ένγκελς, μέχρι τους Λένιν, Tρότσκυ, Pόζα Λούξεμπουργκ και Γκράμσι. Προσεκτικά επιλεγμένα και σε ελκυστικές τιμές, με εκπτώσεις από 15% μέχρι και 75%. 

Kι ακόμη στη Lοcomotiva οργανώνουμε πολλές βιβλιοπαρουσιάσεις, συζητήσεις για την ιστορία του εργατικού κινήματος, θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδυές, προβολές ταινιών, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας… Tα πάρτυ… η ειδικότητά μας.

Στην cooperativa Lοcomotiva, έναν διαφορετικό τόπο, χωρίς αφέντες και μισθωτούς σκλάβους, σας περιμένουμε, να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου